Fensalirin tiimi

Salla Valkeapää

Koulutettu hieroja, doula, äitiys- ja vauvahieroja

Hei! Olen Salla, Fensalirin perustaja ja kahden pojan äiti Tuusulasta.    

Sain esikoispoikani kesällä 2015, minkä myötä innostuin kouluttautumaan doulaksi. Hakeuduin myös kätilöopintoihin, jotka kuitenkin keskeytin löytäessäni suurimman kutsumukseni raskaus- ja vauvahierontatyöstä.
 
Valmistuin joulukuussa 2021 koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. Aikaisemmin olen opiskellut doulaksi Doulakassa sekä kouluttautunut vauva- ja raskausajan hierojaksi Elonaskelella. Olen käynyt myös MamaMassage-koulutuksen, Imetysohjaajakoulutuksen sekä aloittanut opintoni BabyBalance® -hoitajaksi Balance Care:lla. Olen suorittanut moduulit I (perusteet ja perushoitotekniikat) ja II (Refluksin hoito jäsenkorjauksen, vyöhyketerapian ja kiinalaisen lääketieteen metoidein).  

Haluan auttaa äitejä, isejä ja muita vanhempia, vauvoja ja koko perheitä voimaan paremmin mahdollisimman monipuolisesti ja yksilöllisesti. Uskon, että maailma paranee yksi vauva, yksi vanhempi ja yksi perhe kerrallaan!  
 
Teen yksilöllistä vauva- ja raskaushierontaa, klassista ja purentalihashierontaa, aromahierontaa sekä syvärentouttavaa hemmotteluhierontaa. Minulle voit varata myös ajan jos haluat valmistautua tulevaan synnytykseesi yhdessä doulan kanssa, tai jos haluat harjoitella lempeää äänenkäyttö- ja hengitystekniikkaa (synnytyslaulua) synnytystäsi varten. Vuokraan myös Elle TENS -laitteita sekä La Bassine -synnytysallasta.    

Tervetuloa vastaanotolleni!

Nea Helmiäinen

Kraniosakraaliterapeutti, energiahoitaja, koulutettu hieroja

Moikka! Olen Nea Helmiäinen, "heppatyttö" Järvenpäästä.

Hevosten hoitamisen, ja etenkin kohdattuani hevosten parissa tapahtuneita sekä hevosten että ratsastajien loukkaantumisia, myötä heräsi kiinnostukseni hoitopuoleen ja muiden auttamiseen.

Opiskelin aluksi kraniosakraaliterapiaa, jossa kaikki hoidot ja harjoitteet opeteltiin ensin ihmisillä ja sen jälkeen hevosilla. Myöhemmin opiskelin koulutetuksi hierojaksi (2020) ja energiahoitajaksi (2021).

Fensalirilla teen kraniosakraaliterapiaa, energiahoitoa, klassista hierontaa, terapeuttista hierontaa ja rentouttavaa hierontaa sekä pään ja niskan energiahierontaa.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Fanny Suvanto

Äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutti

Heippa, olen Fanny, Tuusulalainen kolmen lapsen äiti ja ikuinen vauvafani. Vauvojen lisäksi rakastan kaikkia eläimiä, erityisesti hevosia.

Valmistuin kesäkuussa 2023 äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutiksi. Lisäksi olen käynyt Baby Balance® -peruskurssin. Syksyllä 2023 suuntaan opiskelemaan imetysohjaajaksi.

Innostus vauvoja, syntymää ja raskautta kohtaan lähti esikoiseni syntymästä vuonna 2012. Siitä asti olen haaveillut tekeväni joskus töitä juuri näiden asioiden parissa.

Kun kuopuksemme sai suuren avun vauvavuoden haasteisiin vyöhyketerapeutin luota, vahvistui minulle se, että tätähän minäkin haluan tehdä, auttaa vauvoja ja sitä kautta kokonaisia perheitä voimaan ja jaksamaan paremmin.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Tiia Kohtamäki

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, raskausajan hieroja

Hei, olen Tiia! Asustelen Sipoossa suloisen rescue-karvavauvani Prinsessan kanssa.  

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta 2018. Tämän jälkeen olen lisäkouluttautunut monipuolisesti mm. nivelmobilisoinnin, kuivaneulaustekniikan ("Dry Needling"), fascia- ja triggerpisteiden käsittelyn sekä purentalihashieronnan ja leukanivelen mobilisointitekniikan saralla. Syksyllä 2022 kävin myös Fensalin yksilöllisen raskaushieronnan koulutuksen.

Työssäni kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä, ja hoitosi rakennetaan aina kunnioittaen sinun toiveitasi oli se sitten rentoutumista, ongelman hoitoa tai molempia. Kivunhoito on erityisesti sydäntäni lähellä.  Myös urheilijat ovat erittäin tervetulleita vastaanotolleni.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Susanne Mäenpää

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, perinataaliterapeutti, sosionomi

Hei! Olen Susanne, ihmisten elämäntarinoita, metsää ja värikkäitä irtokarkkeja rakastava tuusulalainen ja kahden lapsen äiti.    

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi keho- ja seksuaalispainotteiseksi lyhytterapeutiksi ja tarjoan nyt opiskelijahintaan lyhytterapiaa Fensalirin tiloissa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jossa sinun vahvuutesi, voimavarasi ja niiden valjastaminen käyttöön ovat työskentelymme keskiössä. Lyhytterapia sopii hyvin ahdistuksen ja masennuksen hoitoon sekä erilaisiin elämän kriisitilanteisiin.    

Yritykseni Terapia- ja perhepalvelu Sauma vastaa myös vanhemmille siihen psyykkisen tuen tarpeeseen, joita neuvolapalvelut harvemmin pystyvät tarjoamaan. Sauma kulkee rinnallasi aina lapsihaaveesta pikkuvauvavuoden päättymiseen asti, eli koko perinataalivaiheen ajan, jotta sinulla olisi turvallisempi ja levollisempi mieli tavoitella perheenlisäystä.

Minulle voit varata aikaa sivujeni kautta: https://www.tpsauma.fi/

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!